Wat krijgen we bij ons hoofdgerecht?
Onze hoofdgerechten worden standaard geserveerd met gebakken aardappelen, frites, warme groente en salade in garnituurbakjes.
De bediening zal deze garnituurbakjes met alle plezier voor u aanvullen. Wij brengen u liever tijdens uw diner extra om zo te voorkomen dat we na afloop veel moeten weggooien. Op deze manier hopen wij bij te dragen aan het verminderen van voedselverspilling.

Vis

Pan Fried Hake

17,75

Gebakken heekfilet met een brandade van gerookte zalm en truffelmayonaise
Whisky advies: Aberlour 10 yrs – Highland 4,60 per glas

Cod with Mustard

18,75

In de oven gegaarde kabeljauwhaasje met grove mosterd en oude kaas
Whisky advies: Jura 10 yrs - Island 4,60 per glas

Tweed Kettle

18,75

Gepocheerde zalmfilet op groene asperges met limoen-koriandersaus
Whisky advies: Old Pulteney 12 yrs - Highland 5,10 per glas

 

Pie - Hartige taart

Steak Pie

15,75

Schotse hartige taart gevuld met pittig gestoofd rundvlees
Whisky advies: BenRiach, Birnie Moss - Speyside 5,60 per glas

Curry Pie

15,75

Schotse hartige taart gevuld met een vegetarische curry van linzen
Whisky advies: Amrut Single Malt – India – 4,60 per glas

 

Gerookte producten zijn bij ons huisgerookt. Wij roken namelijk zelf in onze eigen rookoven. Onze mastersmoker Marcel gebruikt verschillende houtsoorten variërend van appelhout tot snippers van oude whiskyvaten.

 

Meat - Vlees

Spareribs (Small)

Small 15,75

Volgens befaamde recept, zoet gemarineerd en gegarneerd met knoflooksaus
Whisky advies: Johnnie Walker – Black Label – Blend 4,60 per glas

Pork Schnitzel (Small)

Small 13,75

Gepaneerde schnitzel met gebakken champignons en ui
Whisky advies: Glengoyne 10 yrs – Highland 4,60 per glas

Pan Fried Beef Liver

17,75

Gebakken stukjes runderlever met spek en uitjes, afgeblust met rode port
Whisky advies: Arran Port Cask Finish – Island 6,90 per glas

Spareribs (Regular)

Regular 18,75

Volgens befaamde recept, zoet gemarineerd en gegarneerd met knoflooksaus
Whisky advies: Johnnie Walker – Black Label – Blend 4,60 per glas

Pork Schnitzel (Regular)

Regular 16,75

Gepaneerde schnitzel met gebakken champignons en ui
Whisky advies: Glengoyne 10 yrs – Highland 4,60 per glas

Piper Stew

18,75

Doedelzakstoofpotje van puur rundvlees (Terwijl de doedelzakband optrad stond de stoofschotel op. Waren ze uitgespeeld dan was het eten klaar)
Whisky advies: Auchentoshan, Valinch – Lowland 5.65 per glas

Brisket & Beer Belly

18,75

Langzaam gegaard rundvlees en buikspek gelakt met appelstroop en bier
Whisky advies: Singleton of Dufftown – Spey Cascade – Highland 4,60 per glas

Pork Schnitzel (XXL)

XXL 19,75

Gepaneerde schnitzel met gebakken champignons en ui
Whisky advies: Glengoyne 10 yrs – Highland 4,60 per glas

Italian Scots

XXL 18,75

Varkenshaas gevuld met champignons en Gorgonzola
Whisky advies: Dalwhinnie, Winter's Gold – Highland 4,60 per glas

 

Grilled - Van de grill

Beef Tournedos:

23,75

Malse biefstuk van de haas met honing-tijmsaus
Whisky advies: Talisker, Port Ruighe – Island 7,50 per glas

Bubble Jock (Small):

Small 14,75

Kalkoenfilet met een warme whiskysaus begeleid door Haggis
Whisky advies: Glen Grant 10 yrs – Speyside 4,60 per glas

Wild Rover Steaks

19,75

Duo van Hert en Wild Zwijn met appel en in whisky gewelde rozijnen
Whisky advies: The Dalmore 12 yrs – Highland 4,10 per glas

Bubble Jock (Regular):

Regular 17,75

Kalkoenfilet met een warme whiskysaus begeleid door Haggis
Whisky advies: Glen Grant 10 yrs – Speyside 4,60 per glas

 

3 gangen menu  45,00

Bij elke gang krijgt u een passend glas wijn, whisky of bier geserveerd

♦ Menu Starter - Voorgerecht:

Beef Carpaccio

Flinterdun gesneden ossenhaas met rucola, oude kaas en crunchy broadbeans
Wijn: Merlot of Whisky: Glen Moray Port Cask Finish of Bier: Grimbergen Dubbel

OF

Crispy Asparagus

Groene asperges omwikkeld met spek in een krokant jasje met kaassaus
Wijn: Chardonnay of Whisky: The Dalmore 12 Yrs of Bier: IPA

♦ Menu Main Dish - Hoofdgerecht:

Bubble Jock

Gegrilde kalkoenfilet met een warme whiskysaus begeleid door Haggis
Wijn: Sauvignon Blanc of Whisky: Glen Grant 10 Yrs of Bier: Grimbergen Blond/p>

OF

Cod with Mustard

In de oven gegaarde kabeljauwhaasje met grove mosterd en oude kaas
Wijn: Sauvignon Blanc of Whisky: Jura 10 Yrs - Island of Bier: Grimbergen Blond

♦ Menu Dessert - Nagerecht:

Chocolatte Madness

Chocoladetaart, chocoladeroomijs en chocoladesaus en slagroom
Wijn: Tawny Port of Whisky: Bowmore 12 Yrs of Bier: Guinness

OF

Blueberries Cheesecake

kaastaartje met blauwe bessen en slagroom
Wijn: Floralis Moscatel Oro Torres of Whisky: Jim Beam, Devil's Cut of Bier: Fruitbier

″Food without whisky is called breakfast″

 
 

*SMALL  >  Seniors Menu

Senioren menu (kleinere portie)

Op veler verzoek hebben wij bij een aantal gerechten op onze menukaart een kleinere variant (Small) toegevoegd.
Deze gerechten zijn net zo lekker maar dan zonder dat stuk wat voor de kleine eter net te veel is. Hiermee hopen wij bij te dragen aan het verminderen van voedselverspilling.
Natuurlijk kunt u bij ons ook altijd om een ′doggybag′ vragen. Wij vinden weggooien van voedsel erg jammer.

 

Reserveer tafel

Online tafel reserveren? Klik hier