Kerstmenu bij het Wapen van Schotland

Hartelijk welkom op ons Schotse kerstfeest

Onze chef-kok heeft voor het kerstmenu van 2019 een aantal heerlijke
gerechten geselecteerd waarvoor we zoveel mogelijk
eerlijke, biologische, verse en verantwoorde ingrediënten
gebruiken die vooral zeer smaakvol moeten zijn.

Stel zelf uw 3, 4, of 5 gangenmenu samen.

3-gangenmenu € 37,50
4-gangenmenu € 40,00
5-gangenmenu € 42,50

Kindermenu € 6,50

 
Heeft u een allergie? Vertel het ons! Wij hebben ook een menukaart met glutenvrije gerechten.

  

♦ VOORGERECHTEN

Salmon Tartare
Tartaar van gerookte zalm met avocado en komkommer en gefrituurde kappertjes
Whiskyadvies: Volgt

Of

Chicken Tartare
Gepocheerde kip tartaar met avocado en sinaasappel
Whiskyadvies: Volgt

Of

Venison Carpaccio
Flinterdun gesneden plakjes hertenbiefstuk met carpacciosaus,
oude kaas en smoked broadbeans

Whiskyadvies: Volgt

Of

Renee's Tartare  VEGA 
van mango, mozzarella en avocado feestelijk versierd met granaatappelpitjes

 

 

♦ SOEPEN

Deze kerst zijn al onze soepen vegetarisch. Zo eet iedereen toch wat minder vlees en vis.

Smoked Tomato Soup  VEGA 
Tomatensoep met gerookte paprika en gorgonzola

Of

Creamy Roasted Mushroom and Brie Soup  VEGA 
Romige soep van champignons en brie

Of

Sweet and Spicy Pumpkin Soup  VEGA 
Pompoensoep met zoete aardappel en sweet chilli

 

 

♦  TUSSENGERECHTEN ♦

Salmon & Cod Skewer
Spiesje met stukjes zalm en kabeljauw bedekt met groene pesto op tagliatelle
Whiskyadvies: Volgt

Of

Porc Skewer
Spiesje met malse stukjes varkenshaas en kastanjechampigons op tagliatelle met paprikasaus
Whiskyadvies: Volgt

Of

Lamb Skewer
Spiesje met fijne stukjes Lamsvlees op tagliatelle met verse muntsaus
Whiskyadvies: Volgt

Of

Anne's Skewer  VEGA 
Spiesje met kastanjechampigon, paprika, rode ui, mozzarella, courgette,
kerstomaat op tagliatelle met paprikasaus
Whiskyadvies: Volgt

 

 

♦ KINDERMENU

Er is keuze uit:

Kroket, Frikadel, Kipnuggets, Hamburger, Kaassoufle  VEGA  of een Kleine Schnitzel
geserveerd met patat, appelmoes en mayonaise
Als nagerecht een klein ijsje met Smarties en slagroom

 

 

♦  HOOFDGERECHTEN ♦

Berry Mackerel
Gebakken Makreelfilet met bessensaus, mousse van bloemkool en kerriebloemkool
Whiskyadvies: Volgt


Of

Ruby Veal Shin
Gestoofde kalfschenkel “Osso Bucco” met onder meer uien, wortel, bleekselderij en tomaat
Whiskyadvies: Volgt

Of

Duck Confit
Gekonfijte Eendenbout met rode kool met appel en parel gort
Whiskyadvies: Volgt

 Of

Our Famous Schnitzel
Gepaneerde schnitzel met gebakken ui, champignons en een Koolraapstamppotje
Whiskyadvies: Volgt

 Of

Eva's Pastry  VEGA 
Rijk gevulde ratatouilletaart met aardpeer en frisse geitenkaas

 

 

♦  EXTRA'S ♦

Chips Handgesnedn patat frites
Stovies 
Gebakken aardappeltjes met ui
Onion Rings 
In bierbeslag gefrituurde uienringen
Chicory
Witlofrolletjes met ham en kaas
Mixed Salad
Gemengde frisse salade
HaggisDé Schotse (vlees) specialiteit

Per stuk 1,00

 

♦  NAGERECHTEN

Cherry Christmas
Vanilleijs met warme kersen en slagroom
Whiskyadvies: Volgt

Of

Stewed Pears Ice
Stoofpeertje met stoofperenijs en slagroom
Whiskyadvies: Volgt

Of

White Christmas
Warme witte Chocolade melk gecombineerd met witte chocolade mousse en
witte chocolade ijs

Whiskyadvies: Volgt

 

 

Reserveer online

Online tafel reserveren? Klik hier