GLUTENVRIJE LUNCH- & DINERKAART
GLUTENVRIJE LUNCHKAART
Ons menu
Groene asperges met romige burrata gegarneerd met tomaatjesw, basilicumdressing en cruncy broad beans.
Gemengde salade met gerookte zalm en zelfgemaakte whiskysaus.
Tomatensoep met basilicum, snippers zalm en ui.
Bouillon van vergeten groenten met stukjes katenspek
Omelet champignons, geserveerd met glutenvrij brood.
Roerei met snippers zalm, met glutenvrij brood.
Twee stokjes met grote malse stukken kip met satésaus en frites.
Twee rundvlees kroketten met glutenvrij brood, roomboter en mosterd.
GLUTENVRIJE DINERKAART
Ons menu
Flinterdun gesneden ossenhaas, rucola, oude kaas en broad beans.
Groene asperges met romige burrata gegarneerd met tomaatjes basilicumdressing en cruncy broad beans.
Tomatensoep met basilicum, snippers zalm en ui.
Bouillon van vergeten groenten met stukjes katenspek
Gepocheerde zalmfilet met groene asperges en limoen-koriander saus
Varkenshaas gevuld met champignons en Gorgonzola.
Gegrilde Entrecote van de Schotse koe , met kruidenboter